Keto Brownie Review Is het zo goed als het echte werk?

keto brownie

Voordat we in het vlees van deze recensie van Keto Brownie stappen, laten we een snel overzicht maken van het keto-dieet voor de niet-ingewijden. Dit koolhydraatarme dieet wordt vooral gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om gewicht te verliezen en het op lange termijn af te houden.

Met het ketogeen dieet dwingt u uw lichaam om zijn afhankelijkheid van koolhydraten als primaire energiebron op te geven en in plaats daarvan over te schakelen op het verbranden van vet, in de vorm van ketonlichamen, voor energie.

Degenen die zich aan het dieet houden, genieten meestal van een slanker en gezonder lichaam, een hoger energieniveau en een grotere mentale scherpte. Ze zijn ook bevrijd van veel van de comorbiditeiten die meestal gepaard gaan met obesitas, zoals hypertensie, knie-en heupproblemen, en type II-diabetes.

In deze Keto Brownie review, gaan we een van de grootste uitdagingen voor degenen die zich houden aan de levensstijl aan te pakken: het vinden van snacks die niet zal gooien je uit koers. De meeste snacks zitten immers vol met suiker en andere koolhydraten en dus is het niet het slimste om alleen maar naar de winkel te gaan om een stel snoeprepen op te halen.

Waarom, vraag je dat? Omdat je jezelf in korte tijd uit de staat zult vinden en weer terug bij af. Gelukkig hebben sommige ondernemende individuen de uitdaging aangenomen om geweldige lekkere hapjes te geven aan mensen met een laag koolhydraatgehalte, en een van hen is Nick op ketobrownie.com.

keto-bruinie

Keto Brownie is een snack die ernaar streeft om chocoladeliefhebbers de zoete voldoening te geven die ze gewend waren voordat ze aan de slag gingen met de levensstijl. Om te begrijpen wat een groot probleem dit is, hoeft u alleen maar wat tijd te besteden aan het lezen van etiketten op “all-natuurlijke” snackbars. Ze zijn helemaal natuurlijk, en zitten vol met koolhydraten die je ketosis zomaar laten ontsporen (knipogen).

Het product is bedoeld om dit probleem aan te pakken, en dat doet het op een vrij effectieve manier. Het komt erop neer dat, wanneer het met mate wordt geconsumeerd, Nick’s Keto Brownies je moet voorzien van die chocolatey fix waar je naar hunkert, zonder je uit de ketose te schoppen. Het is een vrij opmerkelijke truc. Maar, hoe doet hij het?

Wat zit er in de doos?

chocolade-amandel
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

Nick’s Chocolate Almond Crunch Keto Brownie Bars zijn hoog in vet, laag in eiwit en zelfs lager in koolhydraten. Dat is een recept elke zoete liefdevolle low-carb dieter gaat gaan gaga voor, omdat het zal hen te laten blijven op de cursus, terwijl het genieten van een af en toe een smakelijke traktatie. Er zijn een aantal koolhydraten in dit recept, maar het is zeer minimaal en zal niet een probleem zijn, tenzij je een hele doos in een keer verslinden.

En gezien hoe lekker deze lekkere snack is, is het eigenlijk verrassend dat er niet veel van is. Gematigdheid, zoals we al eerder zeiden, is de sleutel. Dat gezegd hebbende, laten we even onder de motorkap kijken om te zien hoe dit ding werkt.

De balans vinden: Verborgen koolhydraten vermijden

keto-bruinie

Als je net als de meeste diëtisten bent, is het waarschijnlijk het enige wat je hebt gemist dat snoep is. Er zijn er niet veel die niet vol zitten met suikers en andere koolhydraten. Degenen die hun koolhydraatarme eigenschappen aanprijzen zitten meestal vol met kunstmatige, door mensen gemaakte chemische vulstoffen en suikeralcoholen. Wat nooit nalaat om een andere vraag te stellen in de geest van de koolhydraatarme dieter die op zoek is naar zoetigheden: “Wat is suiker alcohol?”

Deze zijn typisch afgeleid van zaken als fruit en bessen. De koolhydraten in deze planten worden onderworpen aan een chemisch proces dat hun make-up verandert en ze verandert in wat men noemt “suikeralcoholen”.

Het ding is, de naam is iets van een verkeerde benaming omdat de resulterende verbindingen noch suiker noch alcohol zijn. Alcohol bevat ethanol, terwijl suikeralcoholen dat niet doen. Lang verhaal kort, je kunt niet dronken worden van het laatste. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat ze waarschijnlijk een nummer op je dieet doen omdat ze allerlei verborgen calorieën en koolhydraten bevatten. Dus bij het bedenken van het recept voor zijn keto-vriendelijke brownies, stuurde Nick wijselijk weg van zowel chemische vulstoffen als suikeralcoholen. Dus maak je geen zorgen, je bent veilig met dit product.

Hoe smaakt de Keto Brownie?

dessert

Nu we er vrij zeker van zijn dat ze geen serieuze spelletjes gaan spelen met ons dieet, is het tijd om de fundamentele vraag te stellen in een Keto Brownie review: “Hoe smaken ze?” Hoewel je deze waarschijnlijk niet zal verwarren met de snacks die je moeder maakte toen je een tikker was, zul je nog steeds merken dat ze een chocoladeachtige persoonlijkheid hebben.

En dat is belangrijk omdat het betekent dat je kunt genieten van wat ze zijn in plaats van ze altijd te vergelijken met iets wat ze nooit kunnen zijn. Geniet ervan zoals wij dat deden. Maar onthoud: met mate.

Een ander ding dat sommige Keto Brownie beoordelingen graag aanwijzen is dat er soms olie te zien is die zich scheidt van de andere ingrediënten op het oppervlak van deze snacks (zie onze lijst met favorieten hier). Dit is echter eigenlijk een goed teken. Het betekent dat de maker geen kunstmatige toevoegingen heeft geïntroduceerd om dit soort afscheiding te onderdrukken zoals de makers van commerciële snoeprepen dat doen. Dus maak je geen zorgen als je een beetje olie aan het oppervlak ziet, maar wees blij!

Dus, waar kun je Keto Brownie kopen?

We willen deze Keto Brownie-review beëindigen door ondubbelzinnig te verklaren dat deze snacks allemaal dingen zijn voor alle low-carb dieters. Het feit is, dat ze heerlijk zijn en dat ze een deel van je levensstijl moeten zijn als je van zoetigheid houdt.

Maar hoewel ze zalig weinig koolhydraten bevatten, zijn ze niet koolhydraatvrij en daarom moet u zich terughoudend opstellen bij het zoeken naar een doosje van dit product. Dat is geen klop op het product, en de realiteit is dat geen enkel product ook maar in de buurt komt van hoe laag de koolhydraten in deze heerlijke snacks zitten.

koop het nu
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

Neem er een en ga verder. Kom een paar dagen later terug en neem er nog een als je wilt. Ga gewoon niet aan tafel zitten en maak de doos leeg. Dus raden we ze aan? Absoluut. Maar zoals met de meeste dingen in het leven adviseren we gematigdheid. Geniet ervan!

liftmeupactie

Gepassioneerd door de wereld van gezondheid en persoonlijke verzorging Van jongs af aan vond ik het leuk om te leren hoe ik een perfect lichaam kon onderhouden en me zowel fysiek als psychisch goed kon voelen.

Laat een reactie achter