Perfecte Keto Review: De meest Yummiest Way to Get Into Ketosis

 • Home
 • Keto advies
 • Perfecte Keto Review: De meest Yummiest Way to Get Into Ketosis

Neem afscheid van supplementen die naar raketbrandstof smaken.

Perfecte Keto Base Review Cover Image

Welkom bij mijn Perfect Keto review 2019. Sinds je dit hebt gevonden, denk ik dat je je afvraagt wat alle hype is en dat je op zoek bent naar wat hulp om in de low-carb levensstijl te komen.

Deze gids behandelt alles wat je moet weten-smaak, prijs, bijwerkingen, en als het ACTUALLY helpt je gewicht te verliezen. Pruvit Keto OS is de grote hond in de stad, maar iedereen, van artsen tot alledaagse ketoers, zegt dat Perfect Keto alle voordelen biedt tegen een fractie van de kosten.

Het probleem met Keto is dat je heel voorzichtig moet zijn. De verkeerde aanvulling kan je uit de ketose schoppen en al je harde werk verpesten (en je geld verspillen). Ik heb eigenlijk beide producten geprobeerd en ze zijn de REAL DEAL, maar het ene is beter dan het andere.

Laten we het doen…

thishasnoalt

Wilt u een GRATIS 14 daagse volledige Keto Maaltijdplan en GRATIS Receptkaarten?

Ben je klaar om het gokwerk uit wat te eten, wanneer te eten en hoe te eten voor keto te nemen, zodat je de resultaten kunt krijgen waar je naar op zoek bent voor UW gezondheid?

Wat is Perfecte Keto?

Perfect Keto is een supplementbedrijf en resourcecentrum dat schone, effectieve supplementen maakt die het makkelijker maken om zich aan het Keto-dieet te houden en sneller resultaten te behalen. Hun producten zijn bedoeld om te helpen met alles van gewichtsverlies tot mentale focus en energie.

Ketose krijgen en daar blijven is een 4-letterig woord. Je hebt een heleboel obstakels in de weg als je wilt afvallen, je focus wilt verbeteren en fit wilt worden in de sportschool. Perfecte Keto is het genereren van buzz omdat ze bieden enkele van de meest effectieve en betaalbare supplementen op de markt. [1]

Perfecte Keto-basis
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

Hun producten helpen om ketose te starten en je daar te houden. Hun twee belangrijkste producten, exogene ketonen (dat wil zeggen ketonen van buiten je lichaam, of lees dit artikel) en MCT (medium-chain triglyceriden) oliepoeder, zogenaamd alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk te verlichten in ketose. En dat alles zonder de bijwerkingen en het prijskaartje van de concurrentie.

Maar is de hype wel echt?

Voordat we ingaan op de voordelen en resultaten, moet u meer weten over deze producten (en hun heerlijke smaken!).

dan's getuigenis

Perfecte Keto Basis (BHB)

Perfect Keto’s vlaggenschip is een beta-hydroxybutyraat zout ketonsupplement. Het is een caloriearme, energiedunne brij van ketonen die gezoet zijn met volledig natuurlijke ingrediënten waarmee je je zoetekauw (soort van) kunt voeden en je doelen kunt bereiken.

Het is moeilijk om in ketose te komen. Daar blijven is nog moeilijker. Een portie verhoogt direct uw ketonniveau en verbetert de resultaten van uw keto-dieet (althans volgens het bedrijf). En, in tegenstelling tot de meeste andere supplementen, heeft het bijna 0 koolhydraten (geweldig voor keto) en nauwelijks calorieën.

Perfecte Keto Base komt in 5 smaken, dus er is voor elk wat wils:

Chocolade ​Chocolate

Perfecte Keto Chololate Fles

Vanille ​Vanilla

Perfecte Keto Basis Vanille Smaak

Perziken & Crème

Perfecte Keto Basis Perziken en Crème Smaak

Gezouten karamel

Perfecte Keto Basis Gezouten Karamel Smaak

Koffie ​Coffee

Perfecte Keto Basis Koffie Smaak

MCT-oliepoeder

Pure MCT’s zijn een soort verzadigd vet dat snel door het lichaam wordt opgenomen en als energie wordt gebruikt. MCT’s worden snel gemetaboliseerd in ketonen, waardoor je lichaam de extra energie en focus krijgt die het nodig heeft om je doelen te bereiken.

Perfect Keto’s oliepoeder is afgeleid van kokosnoten en bevat geen nep-ingrediënten of additieven. Het heeft ook een extreem laag koolhydraten- en caloriegehalte, waardoor het gemakkelijker is om de doelstellingen van het dieet te bereiken. MCT-oliën zijn een snelle stroom van handige vetten voor keto, maar ze kunnen wel hard zijn voor de maag. Daarom hebben poeders de voorkeur.

Zelfs als je niet op keto bent, zijn MCT’s een grote bron van duurzame energie. Onderzoek toont aan dat ze een van de beste natuurlijke energiebronnen voor ons lichaam zijn.

De smaken zijn:

Niet-gesmaakte

MCT Smaakloos

Chocolade ​Chocolate

Perfecte Keto MCT Chocolade

Vanille ​Vanilla

Perfecte Keto MCT Vanille

Gezouten karamel

MCT Gezouten Karamel

Wat zijn de ingrediënten?

Bètahydroxbutyraat

Ik vind het leuk dat Perfect Keto open is over hun ingrediënten. Het is een verademing in een industrie vol met misleidende informatie en “eigen geheimen”.

Pruvit geeft er de voorkeur aan om mysterieuzer te zijn over zijn BHB-ketonen. We weten niet echt hoeveel er in elke portie Keto//OS zit.

Niet hetzelfde met Perfect Keto.

Wat zijn de ingrediënten van Perfect Keto’s BHB?

De ingrediënten van Perfect Keto BHB zouten zijn bèta-hydroxybutyraat, steviablad (natuurlijke zoetstof), natuurlijke aroma’s en monniksfruitextract.

De 11,3 gram BHB’s zijn de ketonen die je nodig hebt om je lichaam in ketose te schoppen en de keto-bevriezing (zogenaamd) te bestrijden. De mix van natuurlijke zoetstoffen en monniksfruitextract is hoe ze hun mengsel zo goed laten smaken zonder onze koolhydraten en calorieën voor de dag te verzwijgen (zodat je een koekje kunt smokkelen als er niemand kijkt!).

Perfecte Keto Basis Vanille Smaak

Afhankelijk van welke smaak u wilt, kunt u ook zien:

 • Koffie
 • Appelzuur
 • Citroenzuur
 • Calciumsilicaat

Wat zijn de ingrediënten van Perfect Keto’s MCT Powder?

MCT Gezouten Karamel

De ingrediënten van Perfect Keto MCT Oil Powder zijn puur MCT-oliepoeder (met acaciaboom), steviablad (extract of poeder), en natuurlijke aroma’s (vanille, chocolade, enz.).

De zoute karamel smaak bevat zeezout.

Alles is volledig natuurlijk en er zijn geen kunstmatige ingrediënten.

Wat zijn de voordelen van Perfect Keto?

De voordelen van Perfect Keto zijn: het verhoogt direct uw bloedketonniveau, waardoor u gemakkelijker ketose kunt bereiken en daar kunt blijven, wat u op zijn beurt kan helpen om gewicht te verliezen, het uithoudingsvermogen te verhogen en een betere hersenfunctie te ondersteunen.

Als je BHB-zouten en MCT-oliën gebruikt om je reguliere keto-dieet aan te vullen, dan ben je dat:

lichaamsbeweging van de vrouw
 • Krijg snel, schone energie zonder de crash: MCT’s zijn een van de meest efficiënte bronnen van natuurlijke energie. Onderzoek toont aan dat ze vrijwel onmiddellijk worden omgezet voor gebruik door ons lichaam. In tegenstelling tot koolhydraten die je insulinespiegels spijkeren en je dan weer op aarde laten neerstorten in een vlammende ontsnappingscapsule, zorgen ketonen voor gezonde, duurzame energie gedurende de hele dag.
 • Moge het gewicht sneller verliezen: De wetenschap heeft bewezen dat keto je helpt om gewicht te verliezen. BHB’s en MCT-oliën helpen je om sneller ketose te bereiken en zorgen voor de schone energie die je nodig hebt om de sportschool harder te raken. Beide zijn ook effectieve eetlustremmers. Onderwerpen gemeld minder honger 90 minuten na het nemen van exogene ketonen. [2]
 • Moge meer gefocust worden: Ketonen helpt de hersenen minder energie te verbruiken en efficiënter te werken. Dit kan je helpen je mentaal helder te voelen en je meer te focussen gedurende de dag. Persoonlijk heb ik me mentaal beter gevoeld tijdens de keto dan ooit tevoren. [3]
 • Gebruik alleen schone ingrediënten (voor snellere resultaten): Ik vind het geweldig dat Perfect Keto schone, volledig natuurlijke ingrediënten gebruikt in haar producten. Pruvit Keto OS werkt zeker, maar het komt met meer dan 100 calorieën en ongeveer 5 gram koolhydraten, wat veel is als je maar 20 per dag kunt hebben. Perfecte keto is in principe 0-carb en bevat slechts 20 calorieën. Het maakte het een stuk makkelijker om me aan mijn grenzen te houden.
 • Kan Harder trainen voor Langer: Niet alleen zijn MCT’s een grote bron van pure energie, maar ketonen hebben ook bewezen het uithoudingsvermogen van atleten te verhogen. In ketose zijn is het geheime wapen dat je nodig hebt om harder te trainen, sneller te herstellen en je doelen te bereiken. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat ketose-verbeterde training de lichaamssamenstelling, de vetoxidatie en de specifieke prestatieniveaus verbetert.

Perfecte Keto resultaten: Werkt het eigenlijk wel?

vrouw die drie vingers omhoog houdt

Nu voor het moment van de waarheid: werkt Perfect Keto eigenlijk wel?

Voor mij…ja, het heeft het wel degelijk opgeleverd.

Ik vind het leuk dat het bedrijf geen grote claims maakt of garandeert dat hun supplementen je flab wegsmelten of je in een nacht in The Rock veranderen.

Hun beweringen zijn vrij eenvoudig: Perfecte Keto zal je helpen je ketose te verbeteren als je het goed doet, en het zal je de extra energie geven die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Ik kan niet met zekerheid zeggen of het de BHB en MCT’s zelf waren of dat het het dieet en de lichaamsbeweging was, maar na het nemen van deze supplementen voelde ik zeker meer energie en duidelijkheid.

Ik voelde me ook niet zo hongerig (of wanhopig naar brood) als gewoonlijk.

Ik ben al vrij toegewijd aan keto, dat wel. Een plaats waar ik het gevoel had dat het de sportschool was, ik heb mijn maximum binnen een paar dagen na de start verhoogd. De oefening in combinatie met een meer beheersbare eetlust hielp me snel gewicht te verliezen.

De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wat voor mij werkte, werkt misschien niet voor jou. Gelukkig is er een TON aan getuigenissen.

Perfect Keto’s populariteit stijgt momenteel explosief:

Rodney vocht tegen snacken en kreeg de hele dag door een mentale oppepper…

Rodney van Keto Life Essentials had moeite om het snoepgoed af te weren. Perfecte Keto hielp ze te onderdrukken en gaf hem de hele dag door mentale helderheid.

Ik heb veel meer uit dit exogene ketonsupplement gehaald dan ik dacht. Ik was in het begin erg sceptisch, maar wilde gewoon een experiment met ketonen proberen. Als je het keto-dieet doet, is er zeker enige geldigheid in het verwerken van dit in je normale routine.

Rodney

Uniek Houdt van de Smaak en de Resultaten

Uniek van UniqueFit vindt het heerlijk om het ’s morgens of voor en na een training te hebben voor de toegevoegde oomph.

“De smaak is geweldig in vergelijking met andere producten. Andere dingen smaken als STRAIGHT UP GRASS.”

Mensen uit de hele industrie stappen ook over op Perfect Keto.

Blaze Belle – Motivational Speaker en Gezondheidscoach

“Dit merk spreekt echt mijn taal. Schone, eenvoudige voedingsetiketten.”

Later gaat ze zeggen:

“Ik ben 100% aan boord met Perfect Keto’s hele schone keto lijn van producten.”

Dat is nogal wat lof.

KetoGirl – Chicago Diet Bloggers Who’s Lost 50 lbs on Keto so Far

KetoGirl probeerde Perfect Keto en vond het geweldig. Ze voelde zich binnen 30 minuten energieker en gefocust. Dat was nog sneller dan ik. Ze hield ook van de prijs en de eerlijkheid van het bedrijf.

Ik vind het erg handig om bij de hand te hebben voor die dagen dat ik extra energie of focus nodig heb. Ik voel de effecten ervan zelfs als ik slechts een gedeeltelijke scoop gebruik (wat betekent dat een kuip langer meegaat) en de prijs is betaalbaarder dan de andere opties die ik op de markt heb gezien zonder dat er MLM-strings aan vastzitten.

KetoGirl

Onze persoonlijke ervaring van Perfect Keto

mannetje dat een duim omhoog doet met een supplementenschuddertumbler

Een ding dat ik waardeer aan dit product is dat ze niet de harde verkoop en veel onrealistische beloftes gebruiken om te proberen je te overtuigen om iets te kopen wat je niet wilt of nodig hebt.

Ze zeggen niet dat Perfect Keto je lichaamsvet wegsmelt terwijl je zit en tv kijkt terwijl je pastasalade eet en ze beweren niet dat het product alleen genoeg is om ketose te onderhouden.

Wat ze wel beweren is dat het zal wat leven in uw gewichtsverlies inspanningen te injecteren en, indien genomen zoals aanbevolen, het moet een merkbare energieboost te geven.

En ik moet zeggen, het leverde op beide claims.

Mijn persoonlijke vooruitgang op het gebied van gewichtsverlies was al een tijdje tot stilstand gekomen en zelfs sommige van de duurdere producten waren gewoon niet in staat om de jumpstart te leveren die ik nodig had.

Binnen 24 uur na de start van Perfect Keto ervaarde ik echter een merkbare toename van energie en was ik in staat om mijn trainingen uit te breiden en nieuwe persoonlijke bestsels te bereiken.

Na een paar dagen stonden de resultaten me al in het gezicht te staren vanaf de aflezing op de weegschaal en zat ik weer op de bal van het gewichtsverlies.

Welke smaak smaakt het beste?

Perfecte Keto is het maken van golven als het exogene ketonsupplement dat eigenlijk goed smaakt. Na het proberen van alle smaken, moet ik zeggen dat ze allemaal vrij goed zijn.

Maar als ik een favoriet moest kiezen, zou het koffie zijn. Ik hou van de smaak van koffiedik. Voor een regelmatig drankje smaakt het eigenlijk goed. Voor een keto supplement, smaakt het GROOT.

Chocoladeshakes

Als je enige ervaring hebt met supplementen (vooral keto), weet je dat de meeste supplementen ronduit vervelend smaken. Dat is eigenlijk niet zo erg. Als ze te goed smaken om waar te zijn, dan zijn ze dat waarschijnlijk ook, toch?

kelsey facebook getuigenis

Als je alleen maar de ketonen proeft, dan krijg je een puur supplement (alleen maar lijden voor het). Maar Perfect Keto gebruikt volledig natuurlijke zoetstoffen en extracten met nul calorieën en mengt precies de juiste hoeveelheid in om een perfecte balans te vinden, naar mijn mening.

thishasnoalt

Wilt u een GRATIS 14 daagse volledige Keto Maaltijdplan en GRATIS Receptkaarten?

Ben je klaar om het gokwerk uit wat te eten, wanneer te eten en hoe te eten voor keto te nemen, zodat je de resultaten kunt krijgen waar je naar op zoek bent voor UW gezondheid?

Hoe neem ik Perfect Keto?

model voor het drinken van exogene dranken

Je kunt Perfect Keto op verschillende manieren innemen: door het te mengen met water, koffie, notenmelk of een andere keto-vriendelijke vloeistof (een halve schep als je overgaat op keto en 1 schep als je er al op zit). Je kunt het zelfs tot keto-vriendelijk voedsel bakken als je je avontuurlijk voelt.

Het bedrijf raadt aan te beginnen met zo weinig als een kwart schep als je je zorgen maakt over bijwerkingen of als je een complete beginner bent.

Ik ben behoorlijk hardcore, dus ik ging meteen voor een volledige primeur.

Persoonlijk wilde ik gewoon iets dat ik kon opscheppen en gaan. Ik nam het liever mee met mijn ochtendkoffie of in een shake.

Perfect Keto is echt veelzijdig omdat het eigenlijk goed smaakt. Met Pruvit ga ik meer gewoon door de bewegingen heen, weet je? Ik weet dat het werkt voor mijn doelen, dus ik bijt in de kogel en neem het.

Met Perfect Keto heb ik het graag in mijn koffie gemengd of er een shake mee gemaakt door er een zware dosis room aan toe te voegen.

Meng het met je ijskoffie, gooi er wat meer ijsblokjes in, voeg room toe en je krijgt een AMAZING keto-vriendelijke shake om de dag te beginnen.

Wanneer zijn de Best Times to Take Perfect Keto?

Mobiele telefoon als timer voor de beste tijd om Keto te nemen

De beste tijden om Perfect Keto te nemen zijn ’s morgens, voor of tijdens een training, of na een maaltijd met een zwaardere karbonade dan normaal.

Maar het hangt allemaal af van je doelen. Studies tonen aan dat de meest betrouwbare tijden om bloedketonen te meten in de ochtend en na het eten zijn. Dit zou het bewijs kunnen zijn dat het ook het beste is om ze te consumeren.

Nogmaals, het hangt van jou af.

 • Pre-workout: Gebruik voor een energieboost voor een training. De MCT-oliën gaven me een onmiddellijke energieboost zodat ik de motor langer kon raken.
 • In de ochtend: Een schepje bij de koffie in de ochtend kan je helpen om je beter te concentreren en je lichaam de hele dag in de vetverbrandingsstand te zetten.
 • Op een lege maag: Perfecte Keto beweert dat het nemen van hun supplementen op een lege maag leidt tot een betere absorptie en mentale focus.
 • Na een koolhydraatrijke maaltijd: De extra dosis ketonen zal u helpen om in ketose te blijven, zelfs als u ONZE IN EEN WHILE over uw limiet gaat. Het is geen vrijbrief om de hele dag chips te eten op de bank.

Zijn er overwegingen die ik moet onthouden voordat ik het neem: Perfecte Keto Bijwerkingen

Voordat u Perfect Keto neemt, moet u er rekening mee houden dat elk keto supplement (of het keto dieet in het algemeen) een verstoorde maag kan veroorzaken, vooral als u een gevoelige buik heeft.

Je hebt waarschijnlijk iets gelezen over de gevreesde keto griep of andere maagproblemen die veroorzaakt kunnen worden door keto supplementen.

In het algemeen is er echt niets om je zorgen over te maken. Hoewel er enkele milde bijwerkingen van de BHB’s of MCT’s kunnen zijn (een maag die van streek is bijvoorbeeld), kun je de dosering gewoon verlagen tot een ¼ schepje totdat je zin hebt om op te staan.

vrouw ondervraagd over bijwerkingen

Ik heb persoonlijk geen echte bijwerkingen ondervonden. Ik voelde wel af en toe een lichte hoofdpijn, maar dat komt waarschijnlijk gewoon door het keto-dieet in het algemeen of door mijn afwezige vergeten om gehydrateerd te blijven of mijn andere supplementen in te nemen.

VERDICHT: Er zijn geen ernstige bijwerkingen van Perfect Keto. Als je een gevoelige maag hebt, begin dan met een kleine dosis. Zoals altijd, raadpleeg een arts voor het nemen van ELKE AANVULLENDE OF STARTEN VAN EEN DIET.

Is Perfect Keto goed voor u?

Perfecte keto review

Uiteindelijk is Perfect Keto zeker een product dat zijn beloften waarmaakt. Ik raad het aan, al is het alleen maar voor de betere smaak en kostenbesparing.

Ik voelde zeker een INSTANT BOOST van energie en behaalde betere resultaten in de sportschool. Het zorgde er ook voor dat ik minder naar hapjes verlangde, zodat ik me gemakkelijker aan het dieet kon houden.

Het is echter geen kuur-allemaal een supplement dat je vet wegsmelt.

Als het gaat om Perfect Keto vs Pruvit Keto//OS, dan is Perfect Keto om een paar redenen zeker het betere product:

 • Het smaakt WAY beter: Ik vond het eigenlijk wel leuk om Perfect Keto te nemen.
 • Het is gezonder: Er zitten minder calorieën en koolhydraten in elke portie.
 • Het is zeer betaalbaar: Perfecte Keto levert allemaal dezelfde voordelen of meer tegen een lagere prijs.
 • Het is eerlijker: Naar mijn mening is Pruvit een beetje schaduwrijk en voelt het als een MLM-schema.
 • Met Perfect Keto kunt u producten direct uit hun winkel kopen en vertelt u precies wat er in zit. Ik hou van de eerlijkheid.
kymgetuigenis

VERDICT: Perfect Keto is een supplement dat het keto-dieet makkelijker maakt en je helpt om sneller resultaten te behalen. Het is een geweldig keto supplement, en het is hands-down beter dan Pruvit Keto//OS.

Maar terzijde, we moeten zeggen dat een soortgelijk product van E’ryday Keto ook net zo goed presteert.

thishasnoalt

Wilt u een GRATIS 14 daagse volledige Keto Maaltijdplan en GRATIS Receptkaarten?

Ben je klaar om het gokwerk uit wat te eten, wanneer te eten en hoe te eten voor keto, zodat je de resultaten kunt krijgen waar je naar op zoek bent voor UW gezondheid?

Hoeveel kost het? Waar haal je het?

groene knop voor online winkelen

De enige manier om een idee te krijgen hoeveel Perfect Keto eigenlijk kost is om het te vergelijken met sommige van zijn concurrenten die al een tijdje in de buurt zijn en waar mensen geld voor hebben geschoten zonder er noodzakelijkerwijs veel over na te denken.

In vergelijking met veel van zijn tijdgenoten zoals Pruvit, wordt Perfect Keto Base gezien als een opmerkelijk betaalbaar alternatief dat elk beetje (en in sommige opzichten zelfs meer) effectief is.

Met andere bedrijven die $150 of meer in rekening brengen voor een vergelijkbare hoeveelheid product en Perfect Keto die rond de $60 binnenkomt, roept het een paar vragen op:

 • Waarom zou je ooit overwegen om 150% meer uit te geven aan een ander supplement dat waarschijnlijk niet zo effectief is? En…
 • Waarom rekenen die andere bedrijven zoveel voor producten die niet zo goed zijn?

Voor mij heeft de eerste vraag een eenvoudig antwoord: vanaf nu niet meer. Wat betreft de reden waarom de concurrentie de behoefte voelt om zoveel te laden, nou ja, je zult het ze gewoon moeten vragen denk ik. Voor mij is het belangrijkste punt dat er nu een keto-aanvulling op de markt is van een gerenommeerde fabrikant die net zo goed is als alles wat er is (en beter is dan de meeste) en minder dan de helft kost van wat die andere supplementen kosten. Ik weet wat ik vanaf nu ga kopen.

Als je genoeg hebt gelezen en je bent gewoon op zoek naar waar je dit product kunt kopen, klik dan gewoon hier voor DE BESTE PRIJS.

Perfecte Keto Basisset
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

liftmeupactie

Gepassioneerd door de wereld van gezondheid en persoonlijke verzorging Van jongs af aan vond ik het leuk om te leren hoe ik een perfect lichaam kon onderhouden en me zowel fysiek als psychisch goed kon voelen.

Laat een reactie achter