Kegenix Review Werkt het echt zoals geadverteerd?

kegenix cover foto

Dus, wat is dit product dat je misschien al een paar keer op de radio of TV hebt gehoord? Het is al een tijdje bekend dat Kegenix een van de ketogene supplementen is die publiek figuur; Joe Rogan gebruikt. Maar voordat we op een zijspoor worden gezet, laten we alles wat je moet weten over dit onderzoek bespreken.

Kegenix is een voedingssupplement dat bedoeld is voor gebruik als onderdeel van een ketogeen en gewichtsverlies programma. Het supplement is ontwikkeld door een arts van de Universiteit van Zuid-Florida, Dr. Dominic D’Agostino, als een middel om gebruikers te helpen bij het bereiken van ketose in een veel sneller tempo dan bij een traditioneel dieet.

Dr. D’Agostino had al enkele doorbraken gemaakt op het gebied van ketonstudie. Hij stuitte echter op tal van uitdagingen bij het formuleren van een product dat bevorderlijk zou zijn voor het stimuleren van ketose en het op de markt brengen ervan. Na een lange periode van onderzoek en ontwikkeling had hij eindelijk de resultaten die hij wilde en werd Kegenix in 2016 op de markt gebracht.

Kegenix wordt geleverd in poedervorm, die bedoeld is om te worden gemengd met 8 tot 12 ons water. Het resulterende mengsel moet dagelijks worden geconsumeerd, idealiter halverwege de ochtend.

thishasnoalt

Wilt u een GRATIS 14 daagse volledige Keto Maaltijdplan en GRATIS Receptkaarten?

Ben je klaar om het gokwerk uit wat te eten, wanneer te eten en hoe te eten voor keto te nemen, zodat je de resultaten kunt krijgen die je hebt gezocht voor UW gezondheid?

sinaasappelsmaak

Het supplement biedt enkele veronderstelde gezondheidsvoordelen, waarvan sommige nuttig kunnen zijn voor degenen die willen afvallen en een staat van ketose bereiken. Dit is een geavanceerde metabole staat waarin het lichaam gebruik maakt van vet als primaire energiebron, in tegenstelling tot het gebruik van suiker. Omdat vet een efficiëntere energiebron is dan koolhydraten, kunnen gebruikers een verhoogd energieniveau ervaren wanneer het lichaam zich in een staat van ketose bevindt.

Je lichaam in het keto-dieet krijgen is niet bepaald de gemakkelijkste taak, en het kan ook erg uitdagend zijn om de toestand te handhaven. Omdat het dieet van de meeste mensen zwaar is voor koolhydraten, is het lichaam gewend om deze als energiebron te gebruiken. Dit is de reden waarom mensen die hun koolhydratenconsumptie drastisch verlagen, zich vermoeid, traag en uit de hand gelopen kunnen voelen, waarbij sommigen zelfs symptomen ervaren die lijken op die van de griep. Deze aandoening staat algemeen bekend als “keto griep”.

Kegenix wil gebruikers helpen deze symptomen te voorkomen door substantieel meer potentiële energie te leveren dan je zou krijgen van koolhydraatverbranding. Het supplement helpt ook de stofwisseling te stimuleren en het verlangen naar voedsel om vet te verbranden en mager spierweefsel te behouden, onder controle te houden.

De fabrikant beweert dat Kegenix het lichaam in ketose kan plaatsen in slechts een uur. Het wordt ook verondersteld om sneller herstel na de training aan te moedigen, de hersenfunctie te verbeteren, de mentale helderheid te verbeteren en de ontsteking te verminderen.

Wat zijn de ingrediënten?

Ik weet zeker dat de meeste van jullie hardcore dieters geïnteresseerd zijn in wat er in dit vetverbrandingsproduct zit. Kegenix bevat een aantal componenten die essentieel zijn voor degenen die proberen om hun lichaam te krijgen in ketose. Er wordt gezegd dat de meeste ingrediënten hier natuurlijk en chemisch veilig zijn. En nu, laten we in alle ingrediënten die bestaan in dit populaire keto supplement:

 • Middellange keten triglyceriden. Stabiliseert de bloedsuikerspiegel en verbetert de ketonproductie.
 • Beta-hydroxyboterzuur. Helpt energie te produceren bij mensen met een laag glucosegehalte.
 • L-leucine. Helpt het anabolisme te behouden in een toestand van calorietekort zonder de glucoseproductie te stimuleren.
 • L-lysine. Versnelt het vetverlies door omzetting in L-Carnitine.
 • L-isoleucine. Hulp bij de vorming van hemoglobine. Reguleert ook het suikergehalte en verhoogt de energie.
 • Groene Thee (bladuittreksel 10:1). Versnelt de stofwisseling.
 • Erythritol. Een caloriearme zoetstof die de bloedsuikerspiegel in het lichaam niet beïnvloedt.
 • Rebaudioside A. Een niet-voedzame zoetstof gemaakt van stevia-extract.
vrouw met een appel

Kegenix bevat ook andere ingrediënten die zouden bijdragen aan de werkzaamheid ervan. Dit zijn de ingrediënten die het product in de ogen van sommige mensen onderscheiden van andere merken die momenteel op de markt zijn.

Deze componenten zijn de volgende:

 • Eiwitmengsel
 • Appelzuur
 • Citroenzuur
 • Maltodextrine
 • Siliciumdioxide
 • Natuurlijke smaak
 • Natuurlijke kleuring
 • Dinatriumfosfaat

Hoe smaakt Kegenix?

thishasnoalt
CONTROLEER DE HUIDIGE PRIJS

Kegenix is er in drie smaken: Orange Blast, Fruit Medley en Wild Berry. Helaas zijn geen van deze smaken op enigerlei wijze smakelijk en hebben ze slechts een voorbijgaande gelijkenis met de vruchten die hen in eerste instantie “inspireerden”.

Bij de eerste smaak, kunt u niet anders dan merken hoe zuur de formulering is. En net als veel andere vergelijkbare producten in deze nichemarkt heeft Kegenix een onaangename nasmaak die blijft hangen op de smaakpapillen lang nadat je de vloeistof hebt ingeslikt.

Bij het bekijken van de gebruikersfeedback op het internet vond ik wel een of twee mensen die dachten dat het goed smaakte. Zonder dat ze er een voorkeur voor hebben, wil ik alleen maar zeggen dat zulke gunstige recensies in de minderheid lijken te zijn. Het is niet de best smakende aanvulling die er nu is.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Nog alarmerender dan de smaak is de kans op bijwerkingen die het kan veroorzaken. De eerste aanwijzing dat er iets mis was de dag dat ik het supplement voor het eerst nam. Na het drinken van het 8-ounce mengsel in de ochtend zoals voorgeschreven, merkte ik een algemeen gevoel van onbehagen dat al snel plaats maakte voor een nerveus en nerveus gevoel, alsof ik te veel koffie had gedronken.

De opwinding ging tot ver in de middag door, en ik had moeite om die nacht te gaan slapen. Deze ervaring zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar andere effectieve BHB-alternatieven die binnen mijn prijsklasse liggen (die je hier kunt vinden), ik wilde dat gewoon niet elke dag meemaken.

Andere gebruikers meldden nog ernstiger reacties. Eén gebruiker ervoer meer van dezelfde symptomen als ik, samen met een verhoogde polsslag, duizeligheid en desoriëntatie. Een gebruiker die slechts lichte bijwerkingen ondervond op de eerste dag meldde een frequente behoefte om te plassen op de tweede dag, samen met ernstige wettelijke krampen.

Deze symptomen waren op zijn zachtst gezegd alarmerend, vooral als er van u verwacht wordt dat u het supplement elke dag drinkt. Zelfs als je na verloop van tijd aan de effecten zou wennen, weet ik niet zeker of ik zelfs de eerste week na wat ik heb gevoeld tijdens het gebruik van het supplement zou kunnen doorkomen. Dit is enigszins vergelijkbaar met wat we hebben meegemaakt toen we Kegenix Prime probeerden, dat is een MCT-poeder van hetzelfde bedrijf.

thishasnoalt

Wilt u een GRATIS 14 dagen volledig Keto Meal Plan en GRATIS Receptkaarten?

Ben je klaar om het gokwerk uit wat te eten, wanneer te eten en hoe te eten voor keto te nemen, zodat je de resultaten kunt krijgen waar je naar op zoek bent voor UW gezondheid?

Waar kan ik Kegenix kopen?

Kegenix is verkrijgbaar bij een paar andere online winkelsites. Ik kan het echter niet aanbevelen omdat ik niet de beste ervaring had toen ik er op zat. Het is helemaal aan jou om te kopen. Andere redenen zetten mij ook af van het product.

Ten eerste zijn de kosten vrij hoog. Met een hoge prijs voor een doos die maar 30 dagen meegaat, zijn er inderdaad veel meer betaalbare opties. Ook vond ik de smaak en de neveneffecten een doorbraak, vooral voor een product dat je geacht wordt elke dag van de week te nemen. Maar we vonden wel een van de betere deals die je kunt zien door op de knop aan de rechterkant te klikken.

thishasnoalt
CONTROLEER DE HUIDIGE PRIJS

Begrijp me niet verkeerd, Kegenix is niet allemaal slecht. Sommige van de ingrediënten spraken me wel aan en moedigden me aan om eens te kijken wat het product te bieden had. Uiteindelijk hebben de kosten, de onaangename smaak en de alarmerende neveneffecten me echter genoeg afgezet om andere producten te willen proberen. Op dit moment denken we nog steeds dat Perfecte Keto is nog steeds de beste aanvulling die er is.

Een heerlijk smakend BHB-product met alle voordelen van een goed ketogeensupplement, het staat als een paal boven water. Langdurige gebruikers van deze producten zullen weten dat het woord “exogene ketonensupplementen” en “lekkere smaak” tot nu toe nooit samengaan.

liftmeupactie

Gepassioneerd door de wereld van gezondheid en persoonlijke verzorging Van jongs af aan vond ik het leuk om te leren hoe ik een perfect lichaam kon onderhouden en me zowel fysiek als psychisch goed kon voelen.

Laat een reactie achter