De Keto Box Review Een snelle blik op deze Snack-Filled Crate

 • Home
 • Keto advies
 • De Keto Box Review Een snelle blik op deze Snack-Filled Crate

Dus wat is The Keto Box en andere snackdozen in het algemeen? Nou, het idee achter elk is noodzakelijkerwijs hetzelfde: mensen die willen genieten van de voordelen van het dieet te voorzien van de snacks die ze nodig hebben om ketose te onderhouden. Daarbij houden ze ook de verleiding weg die wordt veroorzaakt door suikerhoudende snacks die hun inspanningen voor gewichtsverlies kunnen ondermijnen. Het is een goed idee dat ketofielen veel tijd en hoofdpijn kan besparen bij het zelf opsporen van deze producten.

Dan hebben we besloten om The Keto Box in detail te bekijken en met jullie te delen.

Tegen de tijd dat deze Keto Box-review wordt gepubliceerd, zal deze maand achter ons liggen, maar dat is de aard van de reviews. Je schrijft altijd over dingen die worden vervangen, zelfs als je schrijft.

Toch kunt u, door het productaanbod voor een bepaalde maand te bekijken, een idee krijgen van de kwaliteit van de producten die ze bevatten in de Keto Box en of die producten u zullen helpen in uw zoektocht naar een betere gezondheid. Dus vorige maand is dat zo. Laten we aan de slag gaan.

volledige ketogene voedingsset
 • Snickerdoodle – De Keto Box wordt meestal geleverd met ten minste één soort koekje erin, en vorige maand was dat niet anders. Deze keer was het koekje van de maand Snickerdoodle. Nu is het klassieke snickerdoodle-recept al lang bekend en bevat het dingen als walnoten, kaneel en veel witte suiker. Dat is niet goed voor mensen met een laag koolhydraatgehalte. Dus deze snickerdoodle koekjes gebruiken een koolhydraatarme zoetstof gemaakt met behulp van monniksfruit. Het eindproduct is heerlijk en heeft de dingen op het juiste spoor gezet.
 • Alterna Sweets Classic Tomato Ketchup – Het woord “klassiek” is een beetje onopvallend omdat klassieke ketchup een behoorlijke hoeveelheid suiker bevat. Maar we gaan geen haarkloverij plegen. Feit is dat deze ketchup vrij goed smaakt. Ergens tussen echte ketchup en catsup. We hebben onze roerei gesmoord in dit spul, en het was echt goed.
 • Chomps Grass-Fed Beef Sticks – Beef jerky is nooit een grote favoriet van mij geweest, dus dit is een niet wat je zou noemen een grote hit recht uit de vleermuis. Maar na verder onderzoek, vonden we dat er geen suiker is toegevoegd aan dit specifieke product zoals er meestal is met beef jerky. Dat kreeg mijn interesse en probeerde ze toch, en ze werden verrassend genoeg een van mijn favorieten van The Keto Box.
 • Keto en Co Oatmeal – Niet het meest opwindend klinkende tussendoortje, maar laat dat je niet voor de gek houden, want dit is een smakelijke maaltijd. Maar dat deze Keto en Co Oatmeal naar instant havermoutmaatstaven vrij goed is, neemt niet weg dat de Stevia zoetstof (afkomstig van de Stevia rebaudiana plant) een waardige vervanger voor suiker is.
 • Tangerine Smartcake – Smartcake is een ander tussendoortje dat de neiging heeft om in de eerste dag of zo na aankomst van The Keto Box gegeten te worden en dat getuigt van het feit dat het heerlijk is. Deze maand was het Tangerine smaak die, niet echt teleurstellen ons.
 • Rawxies Gerookte Paprika Crunch – Oké, hier is er nog een die we kunnen gebruiken. Maar nogmaals, dat is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is bedoeld om te worden gekraakt en te worden gegooid op salades en dergelijke, dus gerookte paprika en ‘zesty’ citroen zijn zeker ons ding.
 • The Original Seasnax – De verpakking zegt dat deze geroosterde zeewiersnacks ‘vreemd genoeg verslavend’ zijn en voor een keer moet je zeggen dat de marketing ter plaatse is. In het begin klopt de smaak niet, maar dan kom je bij een ander, dan weer bij een ander en nog eens bij een ander. En al gauw ben je vreemd genoeg verslaafd. Even een waarschuwing: in dit geval kan te veel van een vreemd verslavend ding je een vreemd onaangenaam misselijk gevoel geven.
 • Picnik Butter Coffee – Last but not least hebben we Picnik merk Grass Fed Butter Coffee met MCT olie en zonder suiker. Als je een hardcore keto-dieter bent zoals ik, dan zul je altijd blij zijn om MCT te zien op je snacks of producten. Ik bedoel, wie wil er nu niet een gelukkige dosis MCT-olie hebben om je die extra energie te geven? Al met al heeft Picnik Butter Coffee een plekje in mijn favorieten gekregen, en ik zou het zeker niet erg vinden om dit zelf te bestellen bij Amazon of zoiets om er nog een stukje van te krijgen.
 • Chomps Grass-Fed Beef Sticks – Beef jerky is nooit een grote favoriet van mij geweest, dus dit is niet wat je zou noemen een grote hit direct uit de knuppel. Maar na verder onderzoek, vonden we dat er geen suiker is toegevoegd aan dit specifieke product zoals er meestal is met beef jerky. Dat kreeg mijn interesse en probeerde ze toch, ze werden verrassend genoeg een van mijn favorieten van The Keto Box.
 • Keto en Co Oatmeal – Niet de meest opwindend klinkende snack, maar laat je daar niet mee voor de gek houden, want dit is één lekkere maaltijd. Maar dat deze Keto en Co Oatmeal naar instant havermoutmaatstaven vrij goed is, neemt niet weg dat de Stevia zoetstof (afkomstig van de Stevia rebaudiana plant) een waardige vervanger voor suiker is.
 • Tangerine Smartcake – Smartcake is een ander tussendoortje dat de neiging heeft om in de eerste dag of zo na aankomst van The Keto Box gegeten te worden en dat getuigt van het feit dat het heerlijk is. Deze maand was het Tangerine smaak die ons niet echt teleurstelde.
 • Rawxies Gerookte Paprika Crunch – Oké, hier is er nog een die we kunnen gebruiken. Maar nogmaals, dat is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is bedoeld om te worden gekraakt en te worden gegooid op salades en dergelijke, dus gerookte paprika en ‘pittige’ citroen zijn zeker ons ding.
 • The Original Seasnax – De verpakking zegt dat deze geroosterde zeewiersnacks ‘vreemd genoeg verslavend’ zijn en voor een keer moet je zeggen dat de marketing ter plekke is. In het begin klopt de smaak niet echt, maar dan kom je bij een ander, dan weer bij een ander en nog eens bij een ander. En al gauw ben je vreemd genoeg verslaafd. Even een waarschuwing: in dit geval kan te veel van een vreemd verslavend ding je een vreemd onaangenaam misselijk gevoel geven.
boterkoffie
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS
 • Picnik Butter Coffee – Last but not least hebben we Picnik merk Grass Fed Butter Coffee met MCT olie en zonder suiker. Als je een hardcore keto-dieter bent zoals ik, dan zul je altijd blij zijn om MCT te zien op je snacks of producten. Ik bedoel, wie wil er nu niet een gelukkige dosis MCT-olie hebben om je die extra energie te geven? Al met al heeft Picnik Butter Coffee een plekje in mijn favorieten en ik zou het zeker niet erg vinden om dit zelf te bestellen bij Amazon of iets anders om er nog een stukje van te krijgen.

Wat vonden we leuk aan deze doos vol met lekkernijen?

aanvullende voedingsmiddelen
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

Ten eerste heb je waarschijnlijk een hectische levensstijl en heb je zelf niet veel vrije tijd om verschillende low-carb snacks op te sporen (zie meer).

De Keto Box, die hapjes worden één keer per maand aan de deur geleverd. Geen poespas, geen poespas. Schrijf je gewoon in via hun website, en je bent klaar om te gaan. Ik kan niet genoeg enthousiast zijn over dit concept, want het is geweldig als je op zoek bent naar nieuwe dingen om toe te voegen aan je huidige dieet. Ik bedoel, wie houdt er niet van verrassingen?

Wat we niet leuk vonden aan The Keto Box…

Zoals u al heeft gelezen in de Keto Box review hierboven, gaan niet alle producten die elke maand bij het product worden geleverd, uw boot laten drijven. Ik was zelf niet zo enthousiast over het idee voordat ik het probeerde, maar ik ben zo blij dat ik het deed. Het was gewoon een beetje raar om dingen te eten die ik niet persoonlijk heb uitgezocht; ik ben dat alleen niet gewend.

Maar dat alles weegt op tegen het feit dat het zo moeilijk is om deze ketogene lekkernijen of andere low-carb snoepjes in het algemeen op te sporen. Dus dat gezegd hebbende, ben ik gewoon blij om een consistente stroom van snacks te krijgen die elke maand op mijn stoep verschijnen. En, ben ik vergeten te vermelden dat ze ook heerlijk waren? Oh ja, dat deed ik.

De Keto Box Bottom Line: Kunnen we het aanbevelen?

Een 100%, ja. Alle producten in de doos zijn heerlijke, hoogwaardige voedselproducten die je helpen om ketose te behouden en je behoefte aan koolhydraatarme munchies tussen de maaltijden in te vullen. Over het geheel genomen is het een prachtig idee om in te stappen als je voortdurend trek hebt in traktaties of snoepjes, maar je zuurverdiende ketose niet wilt verliezen. Het werkt gewoon als deze jongens van The Keto Box weten wat ze doen.

Dus, als je klaar bent om een maandelijks abonnement te krijgen of om dit briljante idee een maand lang te proberen, dan kun je de beste prijs voor The Keto Box hier aan de rechterkant krijgen.

bestellingen klaar om te leveren
KLIK VOOR DE BESTE PRIJS

Een 100%, ja. Alle producten in de doos zijn heerlijke, hoogwaardige voedingsproducten die je helpen om ketose te behouden en je behoefte aan koolhydraatarme munchies tussen de maaltijden te vullen. Over het geheel genomen is het een prachtig idee om in te stappen als je voortdurend hunkeren naar traktaties of snoepjes, maar wil je je zuurverdiende ketose niet verliezen. Het werkt gewoon als deze jongens van The Keto Box zeker weten wat ze doen.

Dus, als je klaar bent om een maandelijks abonnement te krijgen of om dit briljante idee een maand lang te proberen, dan kun je de beste prijs voor The Keto Box hier aan de rechterkant krijgen.

liftmeupactie

Gepassioneerd door de wereld van gezondheid en persoonlijke verzorging Van jongs af aan vond ik het leuk om te leren hoe ik een perfect lichaam kon onderhouden en me zowel fysiek als psychisch goed kon voelen.

Laat een reactie achter