Lift Me Up buttons
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up buttons
Win een auto!
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws

Wat is Lift Me Up?

Binnen het “Lift me Up” project staat alles in het teken van toegankelijkheid voor iedereen. En als we zeggen ‘iedereen’, bedoelen we ook echt ‘iedereen’, ook diegenen die minder mobiel zijn.

Het idee van de “Lift me Up actie” is ontstaan door de vraag naar financiele ondersteuning voor alle aanpassingen die nodig zijn om het jeugdverblijfcentrum Schotte te Aalst (Oost-Vlaanderen) toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Enkele gedreven ondernemers hebben zich hiervoor gekoppeld aan het enthousiasme van jonge mensen.

De “Lift me Up actie” ging officieel van start op 23 juni 2016 en eindigt één jaar later op 24 juni 2017. Gedurende dit jaar is er een doorlopende verkoop van “Lift me Up”-buttons aan €5/stuk. Met de aankoop van een button steun je niet alleen het goede doel, maar maak je bovendien kans op het winnen van een gloednieuwe wagen.

Verder dagen we iedereen uit om -Music For Life gewijs- zelf een actie op poten te zetten. Er vallen mooie prijzen te winnen voor bedrijven, verenigingen en particulieren, kortom iedereen die zijn steentje bijdraagt. Alle acties zullen te volgen zijn hier op onze website, waar je ook een eigen actie kan registreren.

De respons die we krijgen van over heel Vlaanderen maakt duidelijk dat de “Lift me Up actie” positief ontvangen en breed gedragen wordt. Daarom hebben we samen besloten dat het ‘JVC Schotte’ ons eerste, maar zeker niet laatste project is.

Als tweede project kozen we voor het Jeugdverblijf Merkenveld te Loppem (West-Vlaanderen). Daar zullen we de wandelpaden naar het vlot op de vijver, de vuurkring en één van de kampeerterreinen opnieuw aanleggen zodat deze plaatsen echt toegankelijk worden voor "iedereen".

Bovendien gaan we ook in op de vraag van vzw de regenbOog te Genk en vzw Autisme Limburg om hun speelpleinwerking te ondersteunen met de aankoop van speeltoestellen die toegankelijk zijn voor mensen met beperkingen.

Welke projecten we verder zullen steunen, zal de toekomst uitwijzen, maar we vinden het in ieder geval reeds fantastisch dat we deze drie projecten uit verschillende provincies een duwtje in de rug kunnen geven ☺

Op deze manier zorgen we er allen samen voor dat deze projecten echt toegankelijk worden voor "iedereen".

Het Lift me Up Team

P.S. Alle vragen, wensen, ideeën enz. kan je stellen via liftmeupactie@outlook.com.