Lift Me Up buttons
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up buttons
Win een auto!
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws

Wat is Lift Me Up?

Binnen het “Lift me Up” project staat alles in het teken van mogelijkheden aanbieden en kansen creëren voor iedereen. En als we zeggen ‘iedereen’, bedoelen we ook echt ‘iedereen’.

De "Lift me Up actie" is een initiatief waarbij gemotiveerde vrijwilligers en gedreven ondernemers de handen in elkaar slaan om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen.

In het jaar 2019 zien we het extra groots en organiseren we samen met The Outsider Coast een heus roei-evenement ten voordele van maar liefst vijf goede doelen. Met 250 roeiers varen we van 31 oktober tot 3 november 2019 van Oostende naar Aalst.

We zijn ervan overtuigd dat we met deze XXXXXL uitgave van Roei for Life 2019 samen de nodige middelen zullen verzamelen om vzw AnVaSport, Shelter vzw, Jeugdverblijf Merkenveld, Ten Dries en het JVC Schotte een duwtje in de rug te kunnen geven.

Zin om zelf ook mee te roeien en/of te sponsoren?
Surf dan naar www.roeiforlife.be voor meer informatie en inschrijvingen!

Het Lift me Up Team

P.S. Alle vragen, wensen, ideeën enz. kan je stellen via liftmeupactie@outlook.com.

Geschiedenis

Het idee van de “Lift me Up actie” is ontstaan in 2016, door de vraag naar financiele ondersteuning voor alle aanpassingen die nodig waren om het jeugdverblijfcentrum Schotte te Aalst toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Enkele gedreven ondernemers hebben zich hiervoor gekoppeld aan het enthousiasme van jonge mensen.

De eerste “Lift me Up actie” ging officieel van start op 23 juni 2016 en eindigde één jaar later op 24 juni 2017. Gedurende dit jaar was er een doorlopende verkoop van “Lift me Up”-buttons en verder daagden we iedereen uit om -Music For Life gewijs- zelf een actie op poten te zetten.

De respons die we kregen van over heel Vlaanderen maakte duidelijk dat de “Lift me Up actie” positief ontvangen en breed gedragen werd. Daarom besloten we dat het ‘JVC Schotte’ ons eerste, maar zeker niet ons laatste project was.

Als tweede project kozen we voor het Jeugdverblijf Merkenveld te Loppem, waar we de wandelpaden naar het vlot op de vijver, de vuurkring en één van de kampeerterreinen opnieuw aanlegden, zodat deze plaatsen echt toegankelijk werden voor "iedereen".

Als derde project hielpen we vzw de regenbOog te Genk en vzw Autisme Limburg en hun speelpleinwerking met de aankoop van speeltoestellen die toegankelijk zijn voor mensen met beperkingen.

Als project voor de winter van 2017-2018 kozen we Shelter Aalst vzw. Deze vzw wil tijdelijk onderdak aanbieden en een buddy-werking uitbouwen voor meerderjarige jongeren die genoodzaakt zijn om op eigen benen te staan, maar die daar nog niet klaar voor zijn.