Lift Me Up buttons
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws
Registreer Uw button
Waar kan ik een button kopen?
Lift Me Up buttons
Win een auto!
Lift Me Up button Zoeken
  • TOON ENKEL
  • Lift Me Up - Bekijk Acties
  • Lift Me Up - Bekijk Nieuws

Wat is Lift Me Up?

Binnen het “Lift me Up” project staat alles in het teken van mogelijkheden aanbieden en kansen creëren voor iedereen. En als we zeggen ‘iedereen’, bedoelen we ook echt ‘iedereen’.

Het idee van de “Lift me Up actie” is ontstaan door de vraag naar financiele ondersteuning voor alle aanpassingen die nodig waren om het jeugdverblijfcentrum Schotte te Aalst toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Enkele gedreven ondernemers hebben zich hiervoor gekoppeld aan het enthousiasme van jonge mensen.

De eerste “Lift me Up actie” ging officieel van start op 23 juni 2016 en eindigde één jaar later op 24 juni 2017. Gedurende dit jaar was er een doorlopende verkoop van “Lift me Up”-buttons en verder daagden we iedereen uit om -Music For Life gewijs- zelf een actie op poten te zetten.

De respons die we kregen van over heel Vlaanderen maakte duidelijk dat de “Lift me Up actie” positief ontvangen en breed gedragen werd. Daarom besloten we dat het ‘JVC Schotte’ ons eerste, maar zeker niet ons laatste project was.

Als tweede project kozen we voor het Jeugdverblijf Merkenveld te Loppem, waar we de wandelpaden naar het vlot op de vijver, de vuurkring en één van de kampeerterreinen opnieuw aanlegden, zodat deze plaatsen echt toegankelijk werden voor "iedereen".

Als derde project hielpen we vzw de regenbOog te Genk en vzw Autisme Limburg en hun speelpleinwerking met de aankoop van speeltoestellen die toegankelijk zijn voor mensen met beperkingen.

Als project voor de winter van 2017-2018 kiezen we Shelter Aalst vzw. Deze vzw wil tijdelijk onderdak aanbieden en een buddy-werking uitbouwen voor meerderjarige jongeren die genoodzaakt zijn om op eigen benen te staan, maar die daar nog niet klaar voor zijn. Wij willen met de "Lift me Up actie" genoeg geld bij elkaar halen om al hun werkingskosten van 2018 te financieren.

Helpen jullie een handje mee? Kom naar onze Tournee Cimorné kick-off op 9 december en/of de 24-uren van de Cimorné op 22-23 december, maar koop vooral een button ter waarde van €5, waarmee je opnieuw een splinternieuwe Renault Twingo kan winnen.

Het Lift me Up Team

P.S. Alle vragen, wensen, ideeën enz. kan je stellen via liftmeupactie@outlook.com.